Missatgeria i transport

MBICI és pionera a Manresa en la utilització de la bicicleta per a serveis de missatgeria i transport. D’aquesta manera, contribuïm a la reducció de contaminació, soroll i embussos en el conjunt de la mobilitat urbana.

Més enllà d’aquests aspectes, MBICI persegueix la qualitat integral i la personalització del servei: entrega i recollida en hores precises, tracte i informació molt curosos de cara al destinatari, gestions complementàries al transport i possibilitat de publicitar el logo d’una empresa als nostres vehicles, associant-la als valors de la sostenibilitat.

Oferim serveis diferents, en funció de les mides de la mercaderia i de si es tracta de serveis puntuals o regulars.
El radi d’acció de tots ells és Manresa, Sant Joan i polígons adjacents:

 

Missatgeria

Repartiment amb bicicleta el dia de Sant Jordi

Es realitza en bicicleta utilitzant alforges.
Podem portar un pes de 15-20Kg.
Cost: 3 € per desplaçament.

 

 

 

Transport

Repartiment MBICI amb el tricicle

Es realitza amb un tricicle elèctric.
La seva capacitat de càrrega és d’un metre cúbic i 100 Kg.
Cost: 6 € per desplaçament.

 

 

 

Missatgeria o transport programable

Repartiment MBICI amb el tricicle

Es fan pressupostos a mida per a encàrrecs importants que es poden planificar i reduir temps per desplaçament. Un exemple és la distribució de fulletaria de campanyes divulgatives.

El tricicle pot anunciar missatges publicitaris. Aquests missatges també poden ser visibles a les alforges de les bicicletes o en banderins.

 

 

 

MengemBages a domicili

Local de MengemBagesMBICI ofereix un servei de repartiment a domicili d’aliments del Bages, per facilitar la compra de productes de qualitat, sans, frescos, de temporada i de proximitat. Aquest servei es realitza amb col·laboració amb MengemBages.

Mengem Bages us pot fer arribar la comanda a qualsevol punt del Bages, però si viviu a Manresa i els seus voltants, MBICI us portarem l’encàrrec en tricicle elèctric, reduint la contaminació i el soroll a la ciutat.
El cost del desplaçament és de 3 € si el domicili és al barri de Valldaura i 6 € si és de la resta de Manresa.

Si, a més, aconseguiu formar un grup de persones usuàries, es pot crear un punt de repartiment de Mengem Bages i el desplaçament és gratuït.

 

 

Treballen amb nosaltres:

logo manresa inspira logo mengembages Logo Ampans logo grup elde logo fira mediterrania logo artfic logo biotarongina